skip to Main Content

The Social Enterprise Exchange Marketplace

The Social Enterprise Exchange Marketplace afholdes i Edinburgh i Skotland d. 21. marts 2017

Der er tale om et dynamiske og spændende et-dages arrangement, der er en markedsplads for over 80 udstillere og 600 delegerede – hvor socialøkonomiske virksomheder og deres partnere har mulighed for at handle med hinanden, bygge nye partnerskaber og udveksle viden samt at lære fra en række spændende hovedtalere.
Alt sammen med henblik på at fremme socialøkonomiske virksomheder i Skotland.
Arrangementet har sikret sig Nicola Sturgeon MSP (Skotlands Første Minister) til at levere hovedtalen.

Det er fjerde år i træk at arrangementet afholdes, og at det er en god ide vidner feedback fra det seneste afholdte marked om. Her kunne mere end 75% af de tilmeldte har berettet, at de enten fik handlet på dagen eller udviklet forbindelser, der forventes at føre til en forretningsmulighed.

Læs mere om arrangementet på www.socialenterpriseexchange.scot eller
#SocEntEx17

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top