skip to Main Content

Nominer Danmarks mest fantastiske frivillige 2016

Nu kan du nominere Danmarks mest fantastiske frivillige. Vinderen kåres den 30. november 2016 og får en præmie på 25.000 kroner til at forsætte eller udbrede sin frivillige indsats.

Prisen til Danmarks mest fantastiske frivillige er blevet til i et samarbejde mellem Røde Kors, Coop, Roskilde Festival og Kræftens Bekæmpelse.
Hvis du kender en eller flere personer, som gør en stor indsats som besøgsven, strandrenser, håndboldtræner, mentor eller lignende, der fortjener at blive hyldet for deres ulønnede og frivillige engagement – så nominér vedkommende på www.fantastiskefrivillige.dk inden d. 1. november.

Om prisen
Prisen blev lanceret sidste år af Samvirke, og videreføres i år af Røde Kors i et bredere samarbejde.
Formålet med prisen er at sætte fokus på og øge interessen for det frivillige arbejde. De frivillige gør en stor og vigtig indsats, og netop inddragelsen af frivillige kan være med til at løse nogle af de velfærdsudfordringer, som vi står overfor i fremtiden.

Nomineringen er åben til 1. november 2016 på www.fantastiskefrivillige.dk. Herefter kåres 10 finalister.

Den 30. november offentliggøres vinderen og får tildelt en præmie på 25.000 kroner sponsoreret af Coop til at fortsætte eller udbrede det gode arbejde. Det sker i forbindelse med en konference om frivillighed i Røde Kors’ nyåbnede Frivillighus i København.

For yderligere information eller kommentarer, kontakt:

John Engedal Nissen, projektleder, Røde Kors, mob: 20 66 28 22, mail: joenn@rodekors.dk

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top