skip to Main Content

Life Interwoven

Life Interwoven er en socialøkonomisk virksomhed i Albury i Australien, der arbejder for at hjælpe dårligt stillede og bekæmpe fattigdom samtidig med at virksomheden hjælper med at bevarer traditionelle tekstil og håndværksteknikker i Sydøst Asien.

Life Interwoven sigter specielt mod at hjælpe små virksomheder i landsbyerne med at blomstre ved at støtte oprindeligt håndværk og kunstvirksomheder, der stadig anvender traditionelle kunsthåndværker teknikker.

Virksomheden arbejder med landsbybeboere, kunsthåndværkere og små iværksættere, der producerer en række artikler køkkenet og hjemmet samt livsstils- og dekorative produkter, som alle er lavet af bæredygtige og og traditionelle materialer.

Indsatsen er med til at styrke økonomien i lokalsamfundene og hjælper befolkningen dér til at få en bæredygtig indkomst, så de ikke behøver at flytte til byen. Samtidig er Life Interwovens arbejde også med til at vedligeholde en levende kunsthåndværker kultur for de fremtidige generationer.

Life Interwoven er startet i 2014 og Virksomhedens varer kan købes på portalen goodspender.com.au

læs mere om Life Interwoven på: www.lifeinterwoven.org

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top