skip to Main Content

KKR Nordjylland holder temadag om socialøkonomiske virksomheder

Kommune Kontaktråd Nordjylland indbyder holder den årlige temadag for brugerorganisationer, politikere og embedsmænd på det specialiserede socialområde og specialundervisningsområdet d. 24. oktober og sætter i den anledning fokus på socialøkonomiske virksomheder.

Første del af temadagen vil være startskuddet for Rammeaftalen 2018, og på den del af temadagen sættes fokus på socialøkonomiske virksomheder, og det potentiale disse har for både borgere, kommune og virksomheder.
Her vil der blive stillet skarpt på erfaringerne med socialøkonomiske virksomheder og inspiration til, hvordan man som kommune kan arbejde med socialøkonomiske virksomheder.

På dagen kan man bl.a. høre Kaffe Fair fortælle om sine erfaringer som socialøkonomisk virksomhed, Anne Skovgaard fra Den Sociale Kapitalfond  fortæller om hvordan skaber man en levedygtig socialøkonomisk virksomhed og virksomhedskonsulent Peter Mortensen, Jammerbugt Kommune fortæller om konkrete erfaringer fra kommunens samarbejde med socialøkonomiske virksomheder.

Temadagen afholdes den 24. oktober 2016 på Comwell Hvide Hus, Aalborg

Læs mere her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top