skip to Main Content

Akademi for Bæredygtig Udvikling i efteråret 2016

FN Forbundet og Nyt Europa er gået sammen om at etablere et Akademi for Bæredygtig Udvikling med syv sessioner om FN’s 17 Verdensmål.

Sessionerne finder sted i Nyt Europas lokaler på udvalgte mandage mellem den 24. oktober og 5. december. De fleste af oplægsholderne har bidraget til professor Steen Hildebrandts kommende bog “FN’s Verdensmål – i et dansk perspektiv”, hvor kyndige mennesker skriver om målene ud fra danske perspektiver og positioner.

Der vil være oplæg ved Steen Gade, Jørgen Estrup, Lars Engberg-Pedersen, Mogens Lykketoft, Christian Friis Bach, Inge Biehl Henningsen, Jørgen Rosted, Michael Z. Hauschild, Hans Bruyninckx, Camilla Brückner, Steen Hildebrandt, Eva Grambye m.fl.
Akademiet er støttet økonomisk af Hermod Lannungs Fond.

Læs hele programmet for Akademi for Bæredygtig Udvikling og meld dig til her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top