skip to Main Content

Wefood åbner ny butik

Folkekirkens Nødhjælp åbner i november 2016 endnu en Wefood-butik. Denne gang på Nørrebrogade i København.

Det er et stort dilemma at en tredjedel af alt mad produceret på verdensplan går til spilde samtidig med at næsten 800 millioner mennesker sulter verden over.
Folkekirkens Nødhjælp har valgt at gøre noget ved den problematik, og åbnede derfor i februar verdens første supermarked med overskudsvarer.

Butikken, der fik navnet Wefood og ligger på Amagerbrogade i København, er hurtigt blevet en stor succes. Derfor vælger Folkekirkens Nødhjælp nu at åbne endnu et supermarked. Det sker mandag den 7. november kl. 16.00 på Nørrebrogade 58 i København N.

Wefood har fået en fantastisk opbakning både fra kunder, frivillige og leverandører og har de første 3 måneder modtaget mere end 25 tons overskudsvarer..
Wefood sælger varer, som supermarkeder og leverandører ikke er interesseret i, fordi de enten er produceret i for store mængder, tæt på udløbsdato eller emballagen er i stykker.
Varerne sælges 50-70 % billigere end i andre butikker, og overskuddet går til verdens fattigste.

I 2017 åbner Folkekirkens Nødhjælp den tredje Wefood-butik. Planen er at åbne i Aarhus.

Folkekirkens Nødhjælp finansierer opstart af butikkerne gennem salg af Folkeaktier.
Hvis du ønsker at støtte konceptet og hjælpe med at gøre det muligt at åbne flere Wefood butikker kan du købe Folkeaktier her

Læs mere: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top