skip to Main Content

Reach for Changes Acceleratorprogram 2016

I et samarbejde med Europas førende seed Acceleratorvirksomhed ”Accelerace” har Reach for Change igen i år afholdt den socialt entreprenørielle Accelerator, som led i organisationens Game Changer-kampagne.

Reach for Change har netop afholdt sit Acceleratorprogram for 12 spirrende sociale entreprenører, der alle har et formål om at gøre livet bedre for børn og unge i Danmark. Acceleratoren er et intenst social problemstilling- og forretningsudviklingsforløb, der faciliteres i samarbejde med Accelerace (Europas største seed-Accelerator), og er en del af Reach for Change´s Game Changer-kampagne, som foregår i samarbejde med MTG, Viasat og TV3.

Reach for Change skal nu udvælge de sociale entreprenører som er allermest lovende, og sige på gensyn til de resterende.
De der går videre bliver inviteret til at være en del af Game Changer-finalen d. 4. November 2016, og bliver samtidig tilbudt en plads i Reach for Change´s længerevarende program: Inkubatoren.

Du kan følge Reach for Change´s arbejde med at støtte og udvikle spirrende sociale entreprenører på: facebook.com/reachforchangedenmark

Reach for Changes Acceleratorprogram 2016

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top