skip to Main Content

Toward a Preemptive Social Enterprise

Toward a Preemptive Social Enterprise er en ny bog af Matthew Manos om fremtiden for socialøkonomiske virksomheder og om at skabe social effekt.

Ifølge forfatter til bogen, Matthew Manos, er socialt entreprenørskab næsten altid for sent ude. Som praktikere i socialøkonomiske virksomheder reagerer de sociale iværksættere ofte på en situation eller et problem efter en krise er opstået. De er så med til gradvis at bekæmpe og minimerer problemet eller til at opretholde en form for fredelig tilstand.

Det er nødvendigt at reagere på problemer og gøre noget ved dem, men at have ideen om at man skal være innovativ problemløser som det eneste udgangspunkt et problem for en hel sektor er begrænsende.
Hvad nu hvis socialøkonomiske virksomheder også var proaktive? Hvis sociale iværksættere var futurister? Det er udgangspunktet for beskeden i denne bog.

Toward a Preemptive Social Enterprise er en omfattende arbejdsbog med en række interviews med ledende futurister som kan inspirere sociale iværksættere, en serie interviews med af Stuart Candy, en visuel historie om socialøkonomiske virksomheder, nye og tidligere essays af Matthew Manos og meget mere.

Bogen sælges enten som PDF, efter en ”Pay What You Want” model, hvor man betaler hvad man vil, som hardcover bog til 14,99 dollars eller som e-bog til Kindle til 4,99 dollars.

Bogen kan købes her 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top