skip to Main Content

Responsible Lifestyle

Konferencen Responsible Lifestyle afholdes d. 28. september 2016 i Valby.

På konferencen kan man møde stærke cases som Tesla, BASF, Nykredit, Arla, L’Oréal, COOP, Philips og NCC og høre om bæredygtig produktion og innovation, omstilling til solenergi, bæredygtig transformation, cirkulær økonomi i storskala, bæredygtige investeringer, consumer education og choice editing.

Vores omgang med klodens trods alt begrænsede ressourcer er åbenlyst ikke holdbar i det lange løb, og med FN’s 17 nye bæredygtighedsmål og klimaaftalen i Paris vil der blive lagt et enormt pres på at finde nye løsninger, som rækker frem mod et samfund i bedre balance.

De ovennævnte virksomheder er alle frontløbere, der giver praktiske eksempler på, hvordan de har fremtidssikret sig gennem implementering bæredygtige strategier og nye forretningsmodeller, og hvordan den bæredygtig forretning kommer til at ændre vores hverdag i årerne fremover.

Se program for konferencen og tilmeld dig her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top