skip to Main Content

Rapport om socialøkonomiske virksomheder i Albanien

“Challenges and Opportunities for Employment of Marginalized Groups by Social Enterprises” er en ny rapport baseret på forskning i Albanien, Makedonien og Kosovo.

Rapporten sigter mod at se på muligheder og udfordringer i forhold til at skabe arbejdspladser for udsatte gennem socialøkonomiske virksomheder i Albanien.

Først ser rapporten på forskellige modeller for socialøkonomiske virksomheder, dernæst ses der nærmere på hvilke udfordringer og behov udsatte grupper i Albanien har, og endelig ser rapporten samlet på om socialøkonomiske virksomheder kan fungerer som en model for inklusion af udsatte, ved at analysere de udfordringer, de står overfor samt de muligheder de kan tilbyde i forhold til arbejdsmarkedet.

Forskningen er blevet til under Regional Research Promotion Program (RRPP) i landene i det vestlige Balkan. Den er et bidrag i rækken af indsatser som, Partners Albania tilbyder for at fremme økonomisk og social udvikling, gennem konkrete anbefalinger baseret på analyser af situationen i landet.

Læs rapporten her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top