skip to Main Content

Good Deals 2016

Good Deals er en af de vigtigste konferencer i England for socialøkonomiske virksomheder, sociale investeringer og social innovation.

På konferencen mødes socialøkonomiske virksomheder, velgørende organisationer,investorer, rådgivere, beslutningstagere og virksomheder for at drøfte best practice, dele viden, føre debatter og lave gode aftaler.

I 2015 samlede Good Deals mere end 600 deltagere fra 60 forskellige lande.

Konferencen giver deltagerne mulighed for at netværke og tilbyder et omfattende program med aktuelle temaer og praktiske løsninger på nogen af de udfordringer, som virksomheder, der ønsker at skabe positive sociale forandringer står overfor.

Blandt nogen af de seneste års hovedtalere på Good Deals konferencerne har bl.a. været Muhammad Yunus, stifter af Acumen Jacqueline Novogratz, Barack Obama’s tidligere leder af” Social Innovation” , Sir Ronald Cohen og ministre fra England, Asien, Ghana samt adskillige ledere af socialøkonomiske virksomheder fra hele verden.

Good Deals afholdes i år på University of Birmingham d. 14.-15. november.

Læs mere på: www.good-dealsuk.com

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top