skip to Main Content

Wise Up Wednesday // Who Cares Wins

Ved dette arrangement Wise Up Wednesday // Who Cares Wins giver Jonathan Løw, i samarbejde med KPH-Projects alle interesserede et værdifuldt indblik i, hvad der karakteriserer de mest succesfulde sociale iværksættere i verden.

Wise Up Wednesday er KPHs faglige morgenmøde, hvor iværksættere kan blive klogere på temaer, som kan dem i deres daglige arbejde. Temaerne varierer fra gang til gang, men der er altid kompetente oplægsholdere og varm kaffe.

Jonathan Løw vil bl.a. tage afsæt i GURUBOGEN, www.gurubogen.dk, hvor Jonathan har samlet 100 førende iværksættere fra hele verden. Han stiller han skarpt på, hvordan kulturen hos Airbnb har været helt afgørende for deletjenestens enorme succes, samt hvorledes Acumen er blevet verdens største fond for socialt entreprenørskab.

Ifølge Jonathan mangler vi i Danmark ambitioner og evne til at skalere, når det kommer til socialt iværksætteri.

Foredraget giver en vigtig forståelse af, hvordan Danmark og danske iværksættere i fremtiden har en unik mulighed for både at gøre en forskel i verden OG tjene penge på det.

Jonathan Løw har arbejdet med iværksætteri og social innovation de sidste 18 år. Dels som medstifter af 4 kendte startups og dels som rådgiver i investeringsfonden Accelerace, marketingchef hos Bog & idé og uddannelsesansvarlig hos KaosPiloterne.

Arrangementet finder sted d. 4. august 2016 kl. 08:30 – 10:00 hos KPH / Københavns Projekthus i T-Rummet på Enghavevej 80 C i København.

Læs mere og tilmeld dig: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top