skip to Main Content

Travel+SocialGood

Travel + SocialGood er en nonprofit organisation og et community, som arbejder for at drive rejsebranchen mod at opfylde det potentiale den har for at skabe positiv global effekt.

Travel + SocialGood er stiftet i 2013 i partnerskab med UN Foundation’s.
Organisationens mål er at opbygge en rejsebranche, hvor alle rejser vil have en positiv økonomisk, miljømæssig, kulturel og social betydning for de rejsende, stederne og de mennesker der er bor på rejsemålene.

En af de initiativer som TSG Global har sat i værk for at fremme deres arbejde er “Kind Traveler” som er en “Give + Get” hotel booking platform, der gør det muligt for hoteller og rejsende at yde økonomiske støtter til velgørende organisationer lokalt eller globalt. Som belønning for deres donationer får de fordelagtige priser på værelser i nogen af verdens bedste hoteller. 100% af de donationer som Kind Traveler modtager gives til velgørende organisationer

Ifølge Kelley Louise, direktør for Travel+SocialGood vinder alle ved modellen. De rejsende får på den måde mulighed for at gøre en positiv forskel samtidig med at de får adgang til billige kvalitets hotelværelser. Hotellerne får mulighed for at opdyrke nye relationer til kunder, der ønsker at støtte en sag og at skabe positiv social forandring, og er på den måde også med til at tage et større socialt ansvar. De velgørende organisationer får 100% af donationerne og samtidig adgang til en ny bæredygtig kanal for fundraising.

Travel+SocialGood mener at det er den lave synlighed, der gør at bæredygtige rejseformer ikke er mere udbredte blandt rejsende. Studier har bl.a. vist at rejsende har gode intentioner, men ikke viden om hvordan man kan rejse mere bæredygtigt.

Travel+SocialGood ´s community er bygget op omkring 50 lokale HUB´s over hele verden med hver sin koordinator. TSG´s Hubs lokale communities består af innovative ledere, iværksættere og fagfolk fra rejsebranchen, som er passionerede i forhold til at udvikle deres område eller by til at være en repræsentant og et mål for bæredygtige rejser.

Gennem projekter med lokale myndigheder og regeringer, foredragsrækker, community dage og andre tiltag arbejder hver Hub på sin måde for at skabe effekt i forhold til TSG’s mission

Kind Traveler er organiseret som en Public Benefit Corporation (PBC)

Læs mere på: www.kindtraveler.com

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top