skip to Main Content

The Social Enterprise Awards 2016 Australia

Australske socialøkonomiske virksomheder kan nu søge om at deltage i The Social Enterprise Awards 2016. Selve awards eventen afholdes i Melbourne i november 2016.

The Social Enterprise Awards 2016 er den eneste årligt tilbagevendende begivenhed der hylder australske socialøkonomiske virksomheder. Bag priskonkurrencen, der i år afholdes for 4. Gang, står organisationen Social Traders.

Der er næsten 20.000 socialøkonomiske virksomheder i Australien og priskonkurrencen er således med til at give en unik indsigt i den store diversitet, bredde, innovation der præger den australske socialøkonomiske sektor.

I 2016 uddeles priser i 8 forskellige kategorier:

1. Social Enterprise of the Year (Small)
2. Social Enterprise of the Year (Large)
3. One to Watch Award
4. Social Enterprise Innovation
5. Award
Capital for Impact
6. Buy Social Award
7. Social Enterprise Champion
8. Women’s Impact Award – der er en ny kategori, som skal anerkende bemærkelsesværdige indsatser overfor udsatte kvinder i samfundet.

Social Traders har i partnerskab med The Akina Foundation, der er en New Zealandsk organisation som støtter udviklingen af socialøkonomiske virksomheder, gjort det muligt at vinderne af dette års Social Enterprise Awards også får mulighed for at deltage i Social Enterprise World Forum i Cristchurch New Zealand i september 2017.

Læs mere om Social Enterprise Awards på: www.socialenterpriseawards.com.au

Social Traders
Social Traders er er Australiens ledende organisation for socialøkonomiske virksomheder, og arbejder bl.a. på at skabe finansieringsmuligheder og gøre markederne tilgængelige for socialøkonomiske virksomheder.
Organisationen er stiftet i 2008 i Melbourne som non-profit og får bl.a. støtte fra delstatsregeringen i Victoria, the Community Support Fund en privat fond.

Social Traders hjælper mange forskellige typer af organisationer med at finde bedre metoder til at kunne bidrage til bæredygtig social effekt og forandring.

Læs mere om Social Traders på: www.socialtraders.com.au

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top