skip to Main Content

Young Leaders – Sustainable Development Goals

I september 2016 vil FN annoncere initiativet Young Leaders – Sustainable Development Goals, der skal anerkende unge ledere for deres bidrag til en mere bæredygtig verden

Initiativet, der er iværksat af FN´s Generalsekretærs udsending for unge, udvælger en “klasse” af unge ledere for Bæredygtige Udviklingsmål – dvs. 17 årige forandringsagenter, hvis lederskab er med til at katalysere indsatser, der er med til at indfri de 17 FN mål for bæredygtig udvikling.

De unge ledere, der udvælges, vil komme fra forskellige baggrunde, fra fødevare til mode og finansiering mm.. De vil repræsentere alle regioner i verden og der vil være tale om unge der hjælper med at aktivere millioner af unge mennesker med at støtte op om Bæredygtighedsmålene.

De unge mødes i et fællesskab for at støtte indsatser for at engagere unge mennesker i at realisere Bæredygtighedsmålene både gennem strategiske muligheder med FN og gennem FN´s eksisterende initiativer, platforme og netværk.

Det forventes at de unge ledere aktivt støtter en eller flere af følgende målsætninger:

– Fortaler for Bæredygtighedsmålene på måder, som er mest tilgængelige og relateret unge mennesker på tværs af forskellige sammenhænge.
– Fremmer innovative måder at engegere deres publikum og kolleger på med hensyn til deres fortalervirksomhed og arbejde for at realisere Bæredygtighedsmålene.
– Bidrager til en “Tænketank” af unge ledere, der støtter FN og partnere i vigtige øjeblikke og i forhold til vigtige initiativer, der er relateret til Bæredygtighedsmålene.

Der skal fremover udnævnes en ny “klasse” hvert år gennem en åben ansøgningsproces.

Man kan nominere unge ledere indtil d. 15. juli 2016 her

Læs mere om Young Leaders – Sustainable Development Goals: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top