skip to Main Content

SOCAP16

SOCAP16 konferencen samler impact investorer, sociale iværksættere, fonde, selskaber, globale nonprofits og andre aktører, som bidrager til at skabe en levende markedsplads for sociale, miljømæssige og økonomisk bæredygtige løsninger.

Siden konferencen blev lanceret første gang i 2008 har den samlet mere end 12.000 mennesker, som aktivt arbejder for at skabe flere investeringer og løsninger, der kan fremme en bæredygtig økonomi og sikre, at vi overlader en bedre verden til kommende generationer.

Organisationen bag SOCAP arbejder udover at afholde den årlige konference også på at opbygge et netværk af investorer, sociale entreprenører, offentlige institutioner og innovatører fra alle sektorer, gennemfører bl.a. derfor SOCAP365, som året rundt afholder begivenheder, der kan være med til at fortsætte de vigtige samtaler omkring penge og mening.

Man kan se mere om de lokale SOCAP365 arrangementer her

SOCAP16 afholdes d. 13.-16. september 2016 i San Francisco.

Læs mere på: socialcapitalmarkets.net

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top