skip to Main Content

30 semi-finalister er udvalgt til the European Social Innovation Competition 2016

De 30 semi-finalister til 2016 udgaven af European Social Innovation Competition er netop udvalgt og vil nu modtage støtte for at videreudvikle deres ide og deltage i finalen om 3 priser på 50.000 euro i oktober 2016.

Konkurrencen har i år fokus på ideer der kan støtte modtagelsen og integrationen af flygtninge og migranter i Europa.

Der har været i alt 1095 ansøgninger konkurrencen, hvilket har gjort det til en svær opgave for dommerne at skulle udvælge de 30 semi finalister.

De valgte semi-finalister afspejler den store mangfoldighed af løsninger, der er kommet fra i alt 36 forskellige lande og giver svar på behov på forskellige områder som kompetenceudvikling, iværksætteri, adgang til arbejdsmarkedet, bolig- og sundhedsservices.

De 30 semi-finalister vil nu modtage mentor support gennem et social innovation academy, som afholdes i Berlin i starten af juli 2016.
De tre bedste forslag bliver alle belønnet med en pris på 50.000 euro ved pris ceremonien i Bruxelles i oktober 2016.

Social Innovation handler om at vende udfordringer til muligheder og konkurrencen viser europæernes vilje til at støtte integrationen af flygtninge og finde løsninger på flygtningekrisen.  Den viser også hvordan teknologi og kreativ tilgange kan hjælpe med at løse udfordringer og imødegå behovene for mere social innovation for at styrke sammenhængskraften i Europa.

European Social Innovation Competition kan følges på Twitter på: @EUSocialInnnov.

Se de 30 semi finalister her

Læs mere om European Social Innovation Competition her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top