skip to Main Content

Vær med til at udvikle ‘Social X’

‘Social X’ er en markedplads for sociale og bæredygtige virksomheder udviklet af, Anni Ehlers, Bjørn Uldall og Richard Georg Engström.

De tre entreprenører mødtes i sommeren 2015 på Folkemødet på Bornholm og fik idéen om at etablere en bedre infra struktur mellem alle de aktører der er i den sociale og bæredygtige erhvervssektor.

Tanken var at etablere en markedplads, en online platform, der kunne medvirke til at accelerere interesse, indsigt og investeringer i sociale virksomheder.

I løbet af efteråret 2015 gennemførte de et feltstudie i Danmark, Sverige og Norge hvor de prøvede idéen og konceptet af på omkring 100 aktører: sociale entreprenører, investorer, banker, fonder, inkubatorer, rådgivere, forskere, interesseorganisationer m.fl. Interessen for at udvikle et bedre marked indenfor sektoren var meget stor.

‘Social X’

Arbejdet mundende i begyndelsen af året ud i et projekt- og forrentningsoplæg, samt en workshop i København d. 6. – 7. april 2016. Der deltog ca. 50 personer fra alle hjørner af sektoren.
I løbet af to dage arbejdede de med at opkvalificere projekt- og forretningsoplægget, for at kunne realisere et bedre nordisk marked for sociale og bæredygtige virksomheder. Det er der kommet en række projektkoncepter ud af, som man nu åbner op for at alle som vil, kan medvirke til at videreudvikle og realisere.

‘Social X’

Hvis du er interesseret i at vide mere om ‘Social X – The Marketplace for Social Business’, eller at engagere dig i initiativet ved næste arbejdsmøde d. 11. Maj 2016 i København, så kan du finde flere oplysninger på Linkedin: Klik her!

Du kan også kontakte Co-founder Richard Georg Engström på social-x@4-growth.org for at høre nærmere.

 

 

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top