skip to Main Content

Horsens Kommune støtter socialøkonomiske virksomheder med 500.000 kr.

Iværksættere i Horsens Kommune med en stærk forretningsidé, der kombinerer forretning og socialt ansvar, kan fra d. 18. april 2016 søge op til 100.000 kr.

Horsens Kommunes pulje har afsat en pulje på 500.000 kr., der er tænkt som en økonomisk saltvandsindsprøjtning til både kommende og eksisterende virksomheder med et socialt formål.

Ifølge borgmester Peter Sørensen er puljen et led i Kommunes samarbejde med BusinessHorsens om at få flere socialøkonomiske virksomheder i kommunen frem mod 2020.

Indsatsen skal skabe flere arbejdspladser ikke mindst til de udsatte grupper, der ikke kan klare almindelige fuldtidsjob. Her er der brug for at få etableret flere socialøkonomiske virksomheder med fleksible og rummelige arbejdspladser. Puljen er et klart signal om at kommunen støtter socialøkonomiske virksomheder.
I det hele taget mener Peter Sørensen, at de socialøkonomiske virksomheder kan være med til at løfte kommunernes udfordringer inden for eksempelvis beskæftigelse, sundhed, miljø og kultur.

Ud over den økonomiske støtte stå Horsens Kommunes socialøkonomiske koordinator og BusinessHorsens’ erhvervskonsulent klar med konsulentrådgivning til alle, der ønsker at få kvalificeret deres forretningsidé i forhold til puljen.

Se mere om, hvordan man kan søge Horsens Kommunes pulje for socialøkonomiske virksomheder på www.socialoekonomi.horsens.dk

Yderligere information fås hos:

Caroline Strandbygaard, socialøkonomisk koordinator i Horsens Kommune tlf.: 51 52 64 54, e-mail: cstj@horsens.dk

Karsten Leth, erhvervskonsulent BusinessHorsens tlf.: 78 79 99 04, e-mail: kl@businesshorsens.dk

 

Kilde: Horsens Kommune

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top