skip to Main Content

Sidste runde af Social StartUp

Der er ansøgningsfrist til sidste runde Social StartUp d. 20. maj 2016 kl. 12:00.

Social StartUp

Den Sociale Kapitalfond har de seneste år kørt to inkubatorprogrammer. Det Sociale Vækstprogram  og Social StartUp.
I øjeblikket sidste runde af Det Sociale Vækstprogram og programmet afholdes ikke igen. Der er stadig en runde tilbage af Social StartUp, hvor der nu også er muligt for at etablerede virksomheder kan søge om at komme med. Virksomheden skal bare være klar til vækst og socialt ansvar!

Social StartUp er for iværksættere og virksomheder, uanset branche, der vil skabe arbejdspladser til mennesker, som befinder sig på kanten af arbejdsmarkedet.

I Social StartUp har man mulighed for at søge opstartskapital, og få tilknyttet et team af erfarne forretningsudviklere. Målet er at hjælpe sociale iværksættere og virksomheder med at komme stærkt fra start, tiltrække ekstern kapital hvis det er nødvendigt, og opnå både
økonomisk og social succes for din virksomhed.
De deltagere, der klarer sig bedst, tilbydes et videreudviklingsforløb, hvor de får adgang til yderligere kapital og rådgivning.

Social StartUp investerer årligt 2-3 mio. kr. i opstartskapital til deltagerne, og målet er at Den Sociale Kapitalfond kan lave opfølgningsinvesteringer i de bedste virksomheder.

Læs mere om sidste runde af Social StartUp her 

Mere om Den Sociale Kapitalfond på: www.densocialekapitalfond.dk

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top