skip to Main Content

Ny Accelerator for Socialøkonomiske virksomheder på Lunds Universitet

I foråret 2016 åbner Lunds Universitet for SoPact – en accelerator for Socialøkonomiske virksomheder.

Acceleratoren bliver en intens blanding af workshops, mentorordninger, netværk og praktiske tiltag med fokus på at udvikle deltagerne personligt og dermed gøre dem til dygtige iværksættere – såvel som udvikling af selve virksomhed med mål at gøre dem økonomisk bæredygtig.

Ansøgninger til første runde – forår 2016, lukkede d. 16. marts 2016, men SoPact kommer til at kører 6 programmer á 3 måneders varighed over de næste 3 år.

Ansøgerne vurderes på kriterierne:

· Potentialet for at gøre en forskel i samfundet
· Den finansielle levedygtighed
· Holdets kapaciteten og engagement til at eksekvere visionen

Ansøgere fra Skåne vil have en speciel præference, men SoPact er åben for ansøgere fra hele verden og det er i første omgang ambitionen at udvikle programmet på tværs af Øresund.

Ud over en dynamisk gruppe af iværksættere med mange års erfaring med startups’ afvikles SoPact.org af folkene bag Lund University Social Innovation Center (LUSIC) med en passion for en bedre verden og en tro på, at økonomien skal være et redskab til at nå et mål, og ikke målet i sig selv.

SoPact
SoPact teamet:
Fra venstre: Johan Fredriksson, Linda Karlsson, Lewis Horne and Peter Løvschall.
På billedet mangler det sidste medlem af teamet, Joakim Grina.

“Social entreprenørskab starter med viljen til at gøre verden til et bedre sted med nye ideer. Vi ønsker at hjælpe de mennesker vokse. Og den bedste måde at lave et langsigtet indvirkning på samfundet er at sikre finansiel stabilitet.” Siger programleder Peter Løvschall som selv med succes har skabt to startups’.

SoPact.org er et projekt finansieret via Regionale midler fra Den Europæiske Union, Tillväxtverket og Lunds Universitet med et langsigtet mål om global ekspansion for socialt iværksætteri.

Læs mere om acceleratoren på www.sopact.org

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top