skip to Main Content

Konference om civilsamfundet i Europa: REVES Annual Conference 2016

Det Europæiske netværk af byer og regioner for socialøkonomi REVES  afholder sin årlige konference under titlen “Social Economy: Regions and alternative markets for a social and sustainable, citizen-driven Europe”.

Konferencen finder sted i Tulln i Østrig d. 13.-15. April 2016.
Konferencen henvender sig til organisationer der arbejder med socialøkonomi, lokale og regionale beslutningstagere, europæiske institutioner, NGOer, akademikere og andre der interesserer sig for at diskutere og udvikle socialøkonomien.

Konferencen vil fokusere på hvordan man kan udvikle Europa i en mere socialt inkluderende retning og sikre den sociale sammenhængskraft.

Deltagerne skal undersøge og debattere hvordan socialøkonomiske projekter kan bidrage med nye virksomhedsmodeller uden at gå på kompromis med deres socialøkonomiske værdier, og hvordan myndigheder, virksomheder og organisationer kan arbejde sammen for at udvikle et socialt bæredygtigt Europa med udgangspunkt i civilsamfundet.

Temaerne på konferencen vil bl.a. være hvordan man bidrager til at synliggøre socialøkonomi, potentialet i nye internetplatforme, social inklusion på arbejdsmarkedet for udsatte grupper, samt muligheder for sociale klausuler på offentlige udbuds-opgaver.

Se yderligere information og program for konferencen her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top