skip to Main Content

IKEA i nyt samarbejde med den socialøkonomiske virksomhed Yallatrappan

IKEA i Malmø bliver det første af kædens varehuse, som får egen systue. De ansatte i systuen er fra den socialøkonomiske virksomhed Yallatrappan, der arbejder med integration af flygtninge- og indvandrer-kvinder og løser opgaver omkring syning, servering, catering og rengøring.

IKEA i Sverige har tidligere arbejdet sammen med Yallatrappan omkring konkrete sy-opgaver for møbelkæden, men med den nye systue bliver det muligt for IKEAs kunder at bestille syning af gardiner og duge efter egne mål. Kunderne betaler IKEA for stoffet og Yallatrappans systue for arbejdet.

Læs mere her

Læs mere om Yallatrappan: www.yallatrappan.se

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top