skip to Main Content

Den socialøkonomiske virksomhed Bistad sælger “BIVISER”

Den socialøkonomiske virksomhed Bistad i Aarhus har lanceret en kampagne, hvor de sælger “Biviser” til støtte for deres arbejde for udsatte borgere og for en miljømæssigt bæredygtig fremtid.

Bistad beskæftiger udsatte borgere i Aarhus gennem produktion af honning og unikke honning-produkter. Virksomheden arbejder som et socialt fællesskab, hvor de udsatte borger der bidrager til virksomheden er med i alle dele af Bistads arbejde med bierne – den løbende avl, slyngning, tapning, salg af honning og produktion af diverse andre produkter.

Ud over at løfte en vigtig social opgave arbejder Bistad også for miljømæssig bæredygtighed gennem ansvarlig biavl, og bidrager derved til at styrke bestanden af bier i Danmark der spiller en afgørende rolle for biodiversiteten og fødevareproduktionen.

Salget af “Biviser” er en del af en række nye tiltag, der skal udvikle og fremtidssikre Bistads arbejde for miljø og mennesker. Bladt de nye initiativer er også et samarbejde med Malling Mjød omkring produktion af mjød der er lavet Bistad-honning, samt en udvidelse med oprettelse af nye bi-gårde, der skal gøre virksomheden mindre sårbar sårbare over for eventuelle dårlige bi-sæsoner.

Bistad har eksisteret i 4 år og er en registreret socialøkonomisk virksomhed.

“Biviset” fås i tre udgaver: A5 i sort/hvid til 100 kr., A5 med farver til 250 kr., samt en version med guldkant og skrift til 400 kr. og derover.
“Biviset” kan købes via Bistads hjemmeside: www.bistad.dk/butik

Læs mere om Bistad: www.bistad.dk

 

Bistad på Facebook

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top