skip to Main Content

Campaign Collective – Socialøkonomisk kommunikations-virksomhed

Campaign Collective er en engelsk socialøkonomisk virksomhed, der skal hjælpe velgørende organisationer og socialøkonomiske virksomheder med kommunikations-opgaver.

Virksomheden vil hjælpe med at opbygge og afvikle effektive marketingskampagner og bidrage til, at også organisationer med få midler kan få adgang til professionel kommunikationsrådgivning.

Ide-magerne bag Campaign Collective har mange års erfaring med kommunikationsarbejde i forskellige typer af nonprofit-organisationer og offentlige institutioner, og virksomheden består af et bredt netværk af folk med forskellige typer af fagligheder omring reklame, kommunikation, branding mv.

Det økonomiske overskud fra virksomhedens arbejde skal dels gå til at støtte kampagnearbejde for små velgørende og samfundsgavnlige organisationer, dels til at støtte kommende generationer af kommunikations-arbejdere gennem kurser, rådgivning og mentor-støtte.

Campaign Collective blev i marts 2020 tildelt Communications Management Standard (CMS) af Public Relations & Communications Association (PRCA). Anerkendelsen er uddelt siden 1998 og virksomheder skal opfylde en lang række kriterier inden for virksomhedsdrift samt medarbejder- og kundepolitik. Campaign Collective er den første sociale virksomhed, der har modtaget anerkendelsen.

 

Læs mere: campaigncollective.org

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top