skip to Main Content

“A brighter future for Europe: Innovation, integration and the migrant crisis”

“A brighter future for Europe: Innovation, integration and the migrant crisis” er en event som afholdes af Social Innovation Europe i samarbejde med Impact Hub Siracusa, i Siracusa på Sicilien d. 11.-12. april 2016.

Det er tanken at eventen skal give indsigt i en bred vifte af initiativer, der kan hjælpe med at ændre fortællingen omkring flygtninge og indvandrere. I særdeleshed vil eventen samle projekter rundt om i Europa, som har potentiale til at forbedre bæredygtig integration af indvandrere længere sigt på tværs af de europæiske samfund.
Gennem deling af innovative praksis, borger- og community-baserede erfaringer, ønsker eventen også at give mulighed for at udforske, samarbejde og udvikling innovativ politik.

Ud over vidensdeling er ” A brighter future for Europe” også en opfordring til handling.
I følge Ifølge alle prognoser vil strømmen af flygtninge og migranter mod Europa øges, så vi er nødt til at samarbejde om at samskabe en lysere fremtid.

Hvis man ønsker at deltage i eventen kan man sende en mail med en kort introduktion om, hvem man er, og had man arbejder med til:
shagna@socialinnovationexchange.org
Vær også omfatte.

Se program for eventen her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top