skip to Main Content

Frivilligt Forums årsmøde 2016

Frivilligt Forum holder årsmøde d. 12. april 2016 i København. I den forbindelse ønsker Johs. Bertelsen at fratræde som formand, hvilket har givet anledning til at overveje Frivilligt Forums fremtid.

Johs. Bertelsen forlader posten efter 11 år som formand ofr Frivilligt Forum. Bestyrelsen er mest stemt for lukning af foreningen, men det rejser samtidigt spørgsmålet om, under hvilke former man i fremtiden kan sikre, at de frivillige sociale organisationer har en kritisk og fælles stemme i den politiske debat.
Årsmødet vil gerne lægge op til en debat om netop dette.

På årsmødet vil der bl.a. være oplæg af Andreas Lloyd, der er med-initiativtagerne til projektet, Medborgerne, Anne Tortzen, leder af Center for borgerdialog og phd. stipendiat i ledelse af samskabelse og Knud Aarup, tidligere direktør for Socialstyrelsen og nu uafhængig agent i udviklingen velfærdssamfundet.

Læs mere: Klik her!

 

 

 

 

 

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top