skip to Main Content

Deltagere til de nye runder af Den Sociale Kapitalfonds programmer er fundet

Den sociale Kapitalfond har netop afsløret navnene på de virksomheder, der er udvalgt til at deltage i Social StartUp runde 4 og Det Sociale Vækstprogram runde 6.

Det Sociale Vækstprogram og Social StartUp

 

Social StartUp – udvalgte virksomheder

Borg & Bigum RSV ApS (Albertslund)
Nyetableret søsterselskab til Borg & Bigum Danmark A/S. Virksomheden vil hjælpe udsatte ledige tættere på arbejdsmarkedet ved at udføre kompetenceudvikling, jobtræning og ansættelse i Borg & Bigum RSV, hvor der drives erhvervsvirksomhed med ydelser inden for bl.a. pakning og distribution.

Dessert To Go (Rørvig)
Dessert To Go laver desserter af høj kvalitet efter eget koncept. Desserterne er ”hjemmelavede” og en rigtig god løsning til dem, der ikke selv har tid til at lave dessert. Produkterne kan nydes i Dessert To Go caféen i Rørvig, og de kan købes som take-away. Virksomheden vil skabe Danmarks bedste arbejdsplads med plads til udsatte, og er i skrivende stund ved at åbne en ny forretning på Østerbro.

Tubus Technolog IVS (Nørresundby)
Tubus Technology er navnet på selskabet, der skal producere og sælge produktet TubusOne; et hjælpemiddel til personer med bevægelsesbesvær i arme eller hænder. Et enkelt pust i TubusOne gør det muligt at navigere på touch skærme på samme vilkår som andre mennesker. På sigt ønsker de at ansætte deres slutbrugere, som kender målgruppen godt.

Det Sociale Vækstprogram – udvalgte virksomheder

Birkemosegaard (Sjællands Odde)
Birkemosegaard er et økologisk, biodynamisk dyrket landbrug, der primært fokuserer på dyrkningen af grøntsager og korn, samt kødkvæg, som sælges i det meste af Storkøbenhavn. Gården drives af to ejere og deres medhjælpere – og de ønsker at ansætte flere til at aflaste dem med produktionen og pakningen af de økologiske varer.

CHOICE ColorBox (København)
Virksomheden leverer frokost til op mod 800 medarbejdere i københavnske virksomheder 250 dage om året. CHOICE tilbyder, ud over virksomheder, også catering til både events, festivaler og private kunder. Virksomhedens koncept ColorBox består af en 20 fod lang container, der er ombygget til madboder med køkkenfaciliteter. Det er i denne container, at CHOICE ColorBox tilbereder deres ærlige, sunde og spændende måltider.

FlexFabrikken (Viborg)
FlexFabrikken er et servicebureau med flere specialer: markedsføring, salg, økonomi og HR. De leverer ydelser til lokale virksomheder i Viborg – primært til små og mellemstore virksomheder. Flexfabrikken er startet i 2015, og har allerede nu skabt beskæftigelse til en mange fleksjobbere og praktikanter.

Nabovask.dk (Nærum)
Der findes rigtige mange travle børnefamilier, der har svært ved at få hverdagen til at hænge sammen pga. manglende tid. Derfor vil Nabovask hjælpe familierne ved at aflaste dem ift. den tid, de bruger på vasketøj. Nabovask henter og vasker dit tøj og leverer det til din dør den næste dag. Virksomheden har planer om at beskæftige socialt udsatte, f.eks. fleksjobbere og førtidspensionister.

Temashop.dk (Fredericia)
Temashop er en online shop med salg af kostumer, udklædning og tilbehør, der i alt beskæftiger 15 personer, herunder også udsatte medarbejdere. Virksomheden har pt. 2 døve ansat på lageret og 1 med gigtproblemer. Mens andre større webshops flytter lager osv. til udlandet, investerer Temashop i Danmark.

Læs om Social StartUp her
Læs om Det Sociale Vækstprogram her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top