skip to Main Content

MTG og Reach for Changes samarbejde blandt 5 finalister nominerede til prestigefyldt pris

MTG og Reach for Changes internationale samarbejde om den socialt entreprenørielle kampagne ”Game Changers” er nu blandt de sidste 5 nominerede i kategorien ”Brave Philanthropy” ved dette års Nelson Mandela – Graça Machel Innovation Awards.
Civicus’ årlige Innovation Awards er opkaldt efter Nelson Mandela og hans hustru Graça Machel.

Nelson Mandela – Graça Machel Innovation Awards

Prisen hylder individer, organisationer og donationsydere der inspirerer til og promoverer positiv social forandring. I kategorien ”Brave Philanthropy” er samarbejdet mellem Reach for Change og MTG nomineret på baggrund af valget om tidlige investeringer i sociale entreprenører, der har en fantastisk idé til, og et brændende ønske om, at gøre en positiv forskel for børn og unge.

Hæderen ved den indledende nominering og senere som del af det indsnævrede felt på 5 deltagere har fungeret både som et enormt skulderklap for Reach for Change og MTG, men også som drivmiddel til at arbejde endnu hårdere og fokuseret fremadrettet.

Om Reach for Change
Reach for Change er en global nonprofit organisation, men operer lokalt, med Game Changer kampagner i hvert land. I alt har Reach for Change i 17 lande fordelt på 3 kontinenter, gjort en positiv social forskel for over 900.000 børn via organisationens 103 sociale entreprenører, som man i Reach for Change regi kalder Change Leaders.

Læs mere om Game Changers i Danmark: Klik her!
Læs mere om Reach for Change: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top