skip to Main Content

“Let’s Do It! World”: Estisk projekt engagerer frivillige over hele verden til affaldsindsamling

Let’s Do It! World” er et frivilligt initiativ som startede i Estland i 2008, hvor projektet mobiliserede en landsdækkende affaldsindsamling med over 50.000 mennesker der i 5 timer indsamlede affald overalt i Estland.

Siden 2008 er projektet udbredt til flere lande, og i 2018 bliver “Let’s Do It! World” til en verdensomspændende afaldsindsamlingsdag, World Cleanup Day, under mottoet “One World – One Day”.
Målet med “Let’s Do It! World” er at bruge den konkrete indsamling som afsæt til at informere og engagere mennesker over hele verden omkring affaldsreduktion og bæredygtighed.
Ambitionen er, at flest mulige lande som og så mange frivillige som muligt involveres i 2018 – aktuelt omfatter projektet 112 lande og cirka 14 millioner frivillige.

“Let’s Do It! World” er støttet økonomisk bl.a. af det estiske miljøministerium og en lang række nationale og internationale sponsorer, f.eks. DHL, Skype og Pricewaterhouse Coopers (PwC). Desuden har projektet i februar 2016 iværksat en global crowdfunding-campagne.

Læs mere på: www.letsdoitworld.org

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top