skip to Main Content

The School for Social Entrepreneurs åbner i Indien

Den engelske School for Social Entrepreneurs (SSE) har i starten af februar 2016 åbnet en afdeling i Indien.

SSE India er lige som SSE generelt en uafhængig institution der tilbyder træning, mentor-forløb og finansierings-programmer til iværksættere der arbejder med sociale formål.

SSE India’s kandidat-uddannelse (læs mere her) tilbyder 20 studiepladser til iværksættere fra det nordlige Indien der ønsker at arbejde med projekter der kan bidrage til at imødegå social ulighed og arbejde for social forandring.

School for Social Entrepreneurs (SSE) blev grundlagt i London i 1997, og har siden etableret afdelinger i Irland, Canada, Australien – og nu også i Indien. Den nye indiske afdeling af SSE støttes økonomisk af British Council og verdens største konsulentfirma PricewaterhouseCoopers (PwC).

Læs mere her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top