skip to Main Content

CSR Masterclass om Skandia-modellen

CSR LINK afholder Masterclass om Skandia-modellen d. 3. marts 2016 i København. Skandia-modellen kan beregne samfundsmæssige gevinster for sociale indsatser.

Udviklingen af Skandia-modellen sætter på mange måder en stopper for diskussionen om, hvorvidt sociale indsatser kan betale sig. Med modellen kan udgifter og afledte økonomiske effekter beregnes.
Med modellen har kommunerne fået et værktøj, der kan leverer rå fakta til en realistisk drøftelse af det samfundsøkonomiske potentiale ved at investere i at bekæmpe det såkaldte ”udenforskab” – der er en betegnelsen for mennesker, der er uden for samfundet af sociale, helbredsmæssige eller arbejdsmæssige årsager.

Modellen er udviklet af det svenske pensionsselskab Skandia, og er blevet brugt i Sverige i flere år.
I Danmark blev modellen lanceret i september 2014, efter at havde den været igennem en rekonstruktion, hvor CEBR, Center for Economic Business Research, under CBS, Copenhagen Business School, havde tilpasset den til danske forhold.

Til CSR Masterclass kan man hører om, hvorfor netop Skandia har udviklet et socialt beregningsværktøj. Man bl.a. opleve generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp Andreas Kamm og professor ved Aalborg Universitet Steen Hildebrandt og høre om cases på CSR indsatser fra Skandia, L’Oreal, ISS Facility Services, Microsoft, Danske Bank, Arla Fonden, SGS og NCC.
Skandia lægger som vært lokaler til arrangementet og er desuden vært for et miniseminar om sociale investeringer i forebyggelse.
Bag konferencen står CSR LINK.

Konferencen finder sted d. 3. Marts 2016 på Kay Fiskers Plads 9, Ørestaden.

Læs mere om programmet og tilmeld på www.csr-link.dk

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top