skip to Main Content

Social entreprenør søges til et nyt cafe-projekt ”Mindful Meals” i Hillerød

Go Together – et fællesskab for krop, sind og ånd er ved at finde egnede lokaler til at drive et center, hvis formål er at give mennesker mulighed for at genfinde roen og styrken i sig selv til at leve det liv, de brænder for. I den anledning søges en social entreprenør der vil være med til at skabe et spisested i centret.

Centeret vil tilbyde forskellige mindfulness-aktiviteter, kurser, foredrag og workshops samt et meningsfyldt fællesskab ud fra en helhedstænkning om det hele menneske.

Iværksætter og kommende daglig leder af centeret Hanne Parvine har selv levet i overhalingsbanen og været i nødsporet med stress og ønsker med dette projekt at tilbyde aktiviteter til at opnå en større grad af Mindful living.

I forlængelse af denne tænkning ønsker Hanne og iværksætter-gruppen bag Go Together i samme bygning at skabe et spisested med et socialt entreprenørskab, hvor de ansatte kan være stressramte og andre psykisk sårbare personer.

Både miljømæssigt, økonomisk, socialt og sundhedsmæssigt ønsker gruppen at skabe en cafe, hvor maden også er skabt ud fra et større helheds- og bæredygtigheds perspektiv.

Der er ideer om slow food, raw food, retter af tang, økoprodukter, vegetarretter og lignende.
Det er meningen, at borgere i Hillerød og Nordsjælland skal deltage i fundraising af midler til begge disse to projekter, som vil blive skudt i gang, så snart velegnede lokaler er fundet.

Gruppen er inspireret af organiseringen omkring driften af ”Økogal” og ”Kaffegal” samt ”Nødebo Kro” og Købmandscafeen ”Jordnær” i Gadevand, som Hanne har kontakt til.

Til at være den drivende kraft søger gruppen en social entreprenør, som i et tæt samarbejde med dem og lokalbefolkningen ønsker at udvikle cafeen helt fra bunden af.

Lige nu er der forhandlinger i gang om lokaler til begge projekter, men der skal findes midler til istandsættelse af lokalerne, møbler og inventar.
Der udover skal der laves budget, ansættes personale i samarbejde med kommunen, udvikles retter og menuer, sikres fødevare-forsyning, laves indretning, reklame mmm.

Iværksættergruppen består af personer fra Hillerød, hvis netværk, lokalkendskab, kompetencer og erfaringer samt tætte samarbejde med den kommende daglige leder af cafeen er en forudsætning for, at stedet bliver en realitet.

Gruppen søger en ildsjæl og social entreprenør, som har lyst til at løfte denne udfordrende og spændende opgave.

Da alt er i sin spæde vorden, og der endnu ikke er skabt kapital til projektet, er det ikke muligt at tilbyde ansættelse fra starten.

I opstartsfasen må du derfor forvente at arbejde som frivillig, indtil der er skabt et økonomisk grundlag i samarbejde med gruppen bag Go Together og andre frivillige omkring centeret og cafeen.

Hvis du er blevet interesseret i at høre mere om projektet, kan du henvende dig til Hanne Parvine på mobil 27605059 eller email worldisone@ofir.dk.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top