skip to Main Content

Startup Guides – guide til iværksætteri i København, Aarhus og Berlin

Startup Guide-serien er en serie af guide-bøger der byder på viden, vejledning og inspiration til nye iværksættere.

Konceptet blev startet op af Sissel Hansen da hun selv prøvede kræfter med at være nyopstartet iværksætter i Berlin. Den første udgivelse om Berlin blev udgivet i sommeren 2014, i foråret 2015 blev Startup Guide Aarhus udgivet, og den nyeste, Startup Guide Copenhagen, kom på gaden lige før årsskiftet.

Guide-bøgerne er en omfattende vejviser til det unikke kulturelle og sociale ‘økosystem’ der kendetegner vækstlaget i en specifik storby, og bøgerne kortlægger de faktorer der spiller en afgørende rolle for nye iværksættere, herunder kreative miljøer, adgang til økonomiske midler og andre ressourcer, lovgivning og regler, lokale initiativer og projekter mv.

Guiderne tager afsæt i de lokale iværksætteres egne oplevelser og erfaringer, og giveren række eksempler på iværksætterhistorier og virksomhedsprojekter fra en bred vifte af brancher, herunder socialøkonomiske virksomheder som Be My Eyes og Unfair Fashion.
Bøgerne byder på en overflod af konkrete råd til nye iværksættere, og indeholder desuden et omfattende index over relevante begreber, institutioner, aktiviteter og organisationer.

Startup Guide-serien kan købes online via www.startupguide.world eller via en række forhandlere i København og Århus (se liste på hjemmesiden).

Læs mere på: www.startupguide.world

Se også Startup Guide på Facebook

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top