skip to Main Content

Få eksponeret din sociale iværksættercase i et stort netværk

Serie-iværksætter Jonathan Løw vil gerne tilbyde spændende sociale iværksættere at profilere deres cases i hans store netværk af følgere på Facebook, LinkedIn og Twitter, der udgør over 25.000 personer.

Jonathan Løw vil gerne hjælpe sociale iværksættere med at få større eksponering. Han brænder selv for socialt iværksætteri og social innovation og vil gerne give tilbage til spændende nytilkommere i feltet.

Hvis du er interesseret i at nå ud til et større netværk, der også kunne rumme fremtidige samarbejdspartnere, kan du sende en kort beskrivelse til Jonathan på email: jonathan@listenlouder.dk
Man er i øvrigt velkommen til at følge ham på Facebook og LinkedIn til gensidig inspiration.

Om Jonathan Løw Jonathan Løw
Jonathan har en baggrund som iværksætter, marketingchef, online chef, forretningsudvikler og uddannelsesansvarlig og har bl.a. arbejdet i KaosPiloterne samt en række mindre reklame- og kommunikationsbureauer. Som selvstændig har han startet fire virksomheder – heriblandt
engodsag.dk, som skaffede millioner af kroner til hjælpeorganisationer over hele verden samt firmaet Sprout, der bl.a. producerer verdens første blyant, der kan plantes og i dag er aktiv i over 60 lande og i hastig international vækst.
Jonathan holder foredrag, workshops og rådgiver såvel virksomheder som offentlige organisationer indenfor innovation, autentisk markedsføring og iværksætteri / entreprenant tænkning.

Senest har Jonathan stiftet Listen Louder www.listenlouder.dk, der er en prisbelønnet rådgivningsvirksomhed, som hjælper både start-ups, etablerede virksomheder og offentlige organisationer med at lytte højere.

Se mere om Jonathans kommende projekt på www.gurubogen.dk. Her deltager også nogle af verdens mest spændende
sociale entreprenører.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top