skip to Main Content

Supporting Social Innovations to Grow: TRANSITION’s Journey

TRANSITION projektet markerer afslutningen på projektet med en konference i Bruxelles d. 5. februar 2016.
Konferencen vil se på nogle af de centrale erfaringer og værktøjer, der er udviklet som en del TRANSITION projektet.

Konferencen vil samle forskellige aktører, der arbejder med social innovation i europæisk sammenhæng bl.a. sociale innovatorer, inkubatorer, investorer, fonde, forskere og politiske beslutningstagere.

Med udgangspunkt i de praktiske udfordringer, som væksthuse og innovatører har oplevet gennem TRANSITION projektet, vil konferencen reflektere over og debattere, hvordan de forskellige økosystem af aktører kan mødes for at forbedre Europas evne til at være socialt innovativ, og i det hele taget støtte vækst i social innovation i Europa.

I forbindelse med arrangementet er der også mulighed for at møde 20 af de sociale innovatører, der deltog i TRANSITION projektet. De 20 Sociale Innovators deltager ligeledes i en i en international uddannelses og finansiering event, som finder sted dagen konferencen d. 4. februar 2016 – ligeledes i Bruxelles.

Læs mere om konferencen her

Læs mere om den international uddannelses og finansiering event d. 4. februar her

Læs mere om TRANSITION Projektet her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top