skip to Main Content

Responsible Entrepreneurs

CSR LINK afholder sammen med Kofoeds Skole konferencen Responsible Entrepreneurs d. 28 januar 2016.

Virksomheder, offentlige myndigheder, NGO’er, iværksættere, partnerskaber, fonde – og mange flere; Alle spiller de en rolle for at løfte et socialt ansvar for sårbare eller udsatte grupper, for hvem arbejdsmarkedet ikke er en leg og karrieremuligheder, men en udfordring og en kamp for muligheder, fastholdelse og små skridt i den rigtige retning.

Formålet med konferencen er at fremvise nogle af de mange banebrydende sociale tiltag, som frontløber-virksomheder i disse år gør for at hjælpe sårbare og marginaliserede personer, hvad enten det er misbrugere, flygtninge, sygdomsramte eller handicappede eller andre, der af den ene eller anden årsag ikke har fået plads på arbejdsmarkedet eller er faldet ud af det.
Inden for CSR udgør socialt entreprenørskab i dag en særlig disciplin, som i høj grad interagerer med såvel virksomhedens interne HR-indsats som dens omdømme og brand.
Tilsvarende åbner de socialøkonomiske virksomheder op for en helt ny verden af muligheder, der smelter privat virksomhed, offentlig sektor og NGO sammen i en fjerde sektor.
Det er de gode historier fra denne indsats, konferencen forsøger at få frem.

Responsible Entrepreneurs afholdes 28. januar 2016, kl. 9.00-18.30 i Multihallen
på Kofoeds Skole, Nyrnberggade 1, København S

Se programmet og tilmeld dig her

Læs mere om de enkelte cases der tages op til konferencen her  (se under: “Responsible Entrepreneurs – 28/1 2016”)

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top