skip to Main Content

Konference om bæredygtige byer: URBAN FUTURE

URBAN FUTURE er en global konference der sætter fokus på hvordan verdens byer kan gøres mere bæredygtige. Konferencen finder sted i Graz i Østrig 2.-3. marts 2016 under underskriften “Save the World – Change Cities – Know How!”.

Det omfattende program for konferencen fokuserer på de fire hovedpunkter mobilitet, byplanlægning, kommunikation og ressourcer. Konferencens ærinde er at bidrage til vidensdeling og inspiration omkring, hvordan byernes bæredygtighed kan udvikles og præsenterer konkrete eksempler på løsninger der virker.

Konferencen omfatter omkring 1500 konferencedeltagere fra over 300 byer fra hele verden, og byder på taler, oplæg og paneldebatter i forskellige formater. Deltagerne er videnspersoner, beslutningstagere, projektmagere mv. som beskæftiger sig med en bred vifte af områder der influerer på byernes bæredygtighedspotentiale – f.eks. vandressourcer, affaldshåndtering, arkitektur, transport mv.

Sideløbende med konferencen afholdes en messe med stande fra en bred gruppe af udstillere, fra multinationale organisationer til forskningsprojekter, grøn teknologi-virksomheder, ny-opstartede iværksættere samt en række forskellige NGO’er.

Læs mere: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top