skip to Main Content

Konference om vækst og innovation med nye partnerskabsmodeller

Jyske Bank og VirksomhedsnetværkCabi og Virksomhedsforum for Socialt Ansvar inviterer til en nytårskonference d. 11. januar 2016, som sætte fokus på forretningsudvikling med partnerskaber mellem kommercielle og socialøkonomiske virksomheder.

På konferencen præsenteres resultater og anbefalinger fra en række partnerskaber, der har ført til produktudvikling, positionering og resultater på bundlinjen f.eks. Københavns Lufthavn og ByBi, Jyske Bank og Fødevarebanken og IKEA og Huset Venture Nordjylland.
Endelig byder konferencen også på en workshop om værdiskabende samarbejder faciliteret af INSP!

Konferencen afholdes d. 11. januar, kl. 14.00 – 17.00 hos Jyske Bank, Reventlowsgade 8, København V

Arrangementet er gratis.

Læs mere og tilmeld dig: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top