skip to Main Content

Huset Venture søger ny direktør

Huset Venture søger ny administrerende direktør til at stå i spidsen for en af Danmarks største socialøkonomiske virksomheder.

Huset Venture er ude efter en person med forretningssans og erfaring med virksomhedsdrift. En person som kan være visionær leder med kendskab til det socialøkonomiske område og som vil lede en virksomhed, hvor begrebet rummelighed har en helt særlig betydning. Vedkommende skal være en ildsjæl, som vil være med til at udvikle og udbrede Huset Ventures unikke koncept.

Huset Venture er fordelt på fire huse i Danmark: I Ballerup, Aarhus, Haderslev og Ringkøbing. Arbejdsstedet er på hovedkontoret i Aarhus.
Huset Ventures koncept består af to søjler. Dels en søjle, der består af kursusvirksomhed og afklaring af ledige (primært fleksjobbere), og dels en søjle, der består af erhvervsafdelinger af forskellig karakter.
Huset Venture drives som en privat virksomhed på markedsvilkår, men med et socialt formål om at skabe job til mennesker med nedsat arbejdsevne.

Huset Ventures nye direktør skal have et naturligt drive, empati og en tillidsskabende facon. Herudover en forretningsmæssig profil koblet med en socialfaglig eller lignende baggrund. Som leder skal man kunne motivere en engageret og fagligt kompetent chefgruppe og 150 dedikerede medarbejdere, hvoraf størstedelen er ansat på særlige vilkår.

Den ny direktør skal kunne fastholde forretningen Huset Ventures førende position på det socialøkonomiske område og videreudvikle konceptet.
Man skal derfor kunne begå sig på alle niveauer og skabe solide relationer overfor en bred gruppe af interessenter, som f.eks. kommuner, myndigheder, erhvervslivet, kunder og medarbejdere.

Der afholdes ansættelsessamtaler mandag den 11. januar og torsdag den 14. januar.

Ansøgning sendes via mail til job@husetventure.dk senest tirsdag den 5. januar 2016 kl. 9.
Tiltrædelse snarest.

Læs mere om Huset Venture på www.husetventure.dk

 

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesformand René Skau Bjørnsson på tlf. 21 80 61 14 eller HR-medarbejder Camilla Burgdorf Ringstrøm på tlf. 86 28 35 55.

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top