skip to Main Content

Social enterprise in the UK

“Social enterprise in the UK” er en ny rapport fra British Council, som giver en grundig indføring i den socialøkonomiske virksomheds sektor i England anno 2015.

Rapporten er fuld af illustrerede eksempler og brugbare links og indeholder information om alt fra juridiske forhold til de organisations og ejerskabs modeller, som socialøkonomiske virksomheder anvender samt information om det store økosystem af support som tilbydes gennem skoler, universiteter og inkubatorer og vækstprogrammer.

I rapporten kan man også finde et overblik over de finansieringsmuligheder der er for socialøkonomiske virksomheder i England, som bl.a. inkluderer tilskud, lån og investeringer såvel som crowd sourcing og social impact bonds.

Der er også en diskussion vedr. værktøjer til at måle social effekt og om netværk for socialøkonomiske virksomheder, organisationer og medier.
Det sidste kapitel i rapporten ser nærmere på den rolle regeringen har spillet i forhold til at facilitere og styre udviklingen af sektoren i England.

”Social enterprise in the UK” er skrevet af Mark Richardson fra Social Impact Consulting, ud fra et udkast lavet af Nicola Bacon Douglas Cochrane fra Social Life og Dimitra Tzigianni, som tidligere har været tilknyttet British Councils Global Social Enterprise Programme.

Rapporten kan downloades her 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top