skip to Main Content

Social Entrepreneur of the Year 2015

School for Social Entrepreneurs i England har kåret til Årets sociale entreprenør 2015. 1. prisen er på 10.000 pund gik til The Bike Project, der er en social virksomhed i London, som hjælper flygtninge ved at give dem brugte cykler, hvilket sparer dem for de dyre udgifter til offentlig transport.

Jem Stein, der er stifter af The Bike Project, modtog prisen ved en ceremoni hos Lloyds Banking Group HQ i London onsdag d. 4. november. Næsten 9.000 personer havde via konkurrencens hjemmeside stemt på The Bike Project, der var den ene af 5 finalister.

The Bike Project donerer ikke bare cykler til asylansøgende flygtninge. Projektet søger også at involvere disse så meget som muligt og lærer dem bl.a. at reparere de indsamlede brugte cykler, ligesom man også lærer kvinder at cykle.
At have adgang til en cykel kan være af stor værdi for asylansøgere, der er tvunget til at leve for de 36 pund om ugen, de får i offentlig hjælp.

Projektet har hjulpet tusindevis af flygtninge i London.

Se video om The Bike Project her  – eller læs mere på http://thebikeproject.co.uk

2. pladsen på 6.000 pund gik til Nick Green fra Incredible Farm, som underviser unge i små-skala fødevareproduktion og markedsføring.

3. præmien på 4.000 pund gik til Michelle King fra Little Miracles, som støtter børn og familier med specielle behov, handicap og svære livsbetingelser.

Alle vinderne har tidligere deltaget i the Lloyds Bank Social Entrepreneurs Scale Up Programme, som gennem årene har hjulpet mere end 750 sociale entreprenører med sparing for at stille dem bedst muligt i forhold til at opnå finansiering.
De kompetencer de har opnået her skal nu sammen med de penge de har vundet, hjælpe dem med at udvikle deres projekter yderligere.

Læs mere: Klik her! 

Kilde: School for Social Entrepreneurs 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top