skip to Main Content

Crowdfunding til Projekt Tabt Barndom

Projekt Tabt Barndom arbejder for, at gøre op med den berøringsangst, som der er i forhold til at hjælpe børn, der har været udsat for seksuelle overgreb. Projektet søger i øjeblikket faglig sparring eller kapital til at gennemføre en undersøgelse af området.

Det er sådan i dag, at der er ganske få muligheder for at få hjælp som barn, der har været udsat for seksuelle overgreb. Det arbejder projekt Tabt Barndom på at ændre.

Projektets mission, at udarbejde nye løsninger sammen med de berørte børn, deres pårørende og det pædagogiske personale, som er i børnenes hverdag.

Bag Tabt Barndom står Charlotte Kold, som er pædagog med speciale indenfor Mennesker med sociale problemer. Det er blevet til flere opgaver om seksuelle overgreb undervejs og i 2011 blev det til bacheloropgaven: ”Narrativitet i pædagogens arbejde med en børnebog for og om seksuelt misbrugte børn på døgninstitution”.
Charlotte studerer i øjeblikket på VIA UC Design med speciale i Entrepreneurship og arbejder løbende sammen med en gruppe frivillige på at udvikle projekt Tabt Barndom.

Tabt Barndom søger gennem crowdfundingcampagnen midler til at skabe et samarbejde med en fokusgruppe af målgruppen. Her vil projektet skabe grobund for en undersøgelse af, hvilke nye initiativer, der kan sættes i værk, for at forbedre skolegangen, for børn som har været udsat for seksuelle overgreb.

Læs mere om projektets igangværende crowdfunding kampagne her

Læs mere om Tabt Barndom: http://tabtbarndom.dk eller på facebook

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top