skip to Main Content

Social Value Awards

Det engelske Cabinet Office (svarende til vores statsministerium) har netop lanceret “Social Value Awards”, der er en priskonkurrence, som skal være med til at øge opmærksomheden på Social Value Act loven.

Sammen med priskonkurrencen finansierer The Cabinet Office også med 30.000 pund en indsats, der skal hjælpe offentlige indkøbere med at forbedre den måde de kan måle de sociale, økonomiske og miljømæssige konsekvenser af indkøb der er del af Social Value Act.

The Cabinet Office ønsker med initiativerne at sætte fokus på de myndigheder, der på positiv vis har demonstreret, hvordan man kan anvende Social Value Act og dermed er med til at opbygge et mere mere medfølende samfund, som minister for det civile samfund, Rob Wilson udtrykker det.

Social Value Act, der trådte i kraft i januar 2013, pålægger lokale myndigheder og indkøbere at sørge for at få maksimal social effekt for lokalsamfundet og ikke blot se på økonomien ved køb af service og ydelser. Loven har givet socialøkonomiske virksomheder bedre muligheder i forhold til at vinde offentlige kontrakter.
Læs mere om Social Value Act her

Læs mere om Social Value Awards her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top