skip to Main Content

Greencubator

Greencubator er et nyt kontorfællesskab på Nk for grønne, socialt orienterede og anderledes virksomheder.

Greencubator

Kontorfællesskabet, der har et bæredygtigt fokus og et mantra der hedder planet før vækst, vil skabe inspirerende rammer for, det de mener skal være, fremtidens virksomheder.

Med en kontorplads i Greencubator får man aktiv hjælp til at udvikle sin virksomhed. Man får også adgang til et udvidet netværk, et advisory board/mentor og mulighed for at deltage i alle husets aktiviteter i form af foredrag, kurser og sociale aktiviteter, såsom yogaundervisning, spil- og dokumentaraftener og meget andet.

Den grønne inkubator, Greencubator, er søsat for at skabe en platform og et omdrejningspunkt for start-ups og mindre virksomheder, der har et ønske om at gøre en bæredygtig forskel for vores omverden. Og der er udfordringer nok at tage fat på både i forhold til menneskets såvel som naturens helbred og fremtid.

Med udgangspunkt i “Triple Bottom Line-princippet” – people, planet, profit – vil kontorfællesskabet derfor støtte, facilitere og promovere bæredygtig og social iværksætteri.

Bag Greencubator står de to unge iværksættere Mads Lønnberg og Frederik Trier. De mener at  økonomisk vækst ikke alene skal være måden, hvorpå man måler forretningsmæssig succes. Tværtimod mener de to, at virksomheder med miljømæssige og sociale succeser, er de vigtigste af dem alle.

De to håber, at de indenfor det næste års tid kan starte et lignende kontorfællesskab i Aarhus og på sigt måske også i andre europæiske byer.

Læs mere om Greencubator på: greencubator.dk

 

Kilde: greencubator.dk og Mandag Morgen www.mm.dk

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top