skip to Main Content

Nye regler for CSR-rapportering

Siden 2009 har større virksomheder danske virksomheder været forpligtet til at afrapportere årligt om deres arbejde med samfundsansvar. Som et led i den opdatering af Årsregnskabsloven, der er vedtaget af Folketinget i 2015, er det seneste EU-direktiv for CSR-rapportering nu implementeret i dansk lovgivning med øgede krav til rapporteringens indhold.

De nye rapporteringsregler fokuserer bl.a. på en overordnet redegørelse for virksomhedens forretningsmodel, og virksomhederne skal i den årlige afrapportering berette om deres indsats vedrørende områder som klima, anti-korruption, menneskerettigheder og medarbejderforhold.

Læs mere om de nye regler: Klik her!

Kilder: www.samfundsansvar.dk, www.csr.dk, www.fsr.dk

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top