skip to Main Content

Partnerskaber mellem socialøkonomiske virksomheder og internationale virksomheder

Acumen har netop udgivet rapporten “Social Enterprises and Global Cooperations Collaborating for Growth Impact” – der fortæller om nogen af de partnerskaber mellem socialøkonomiske virksomheder og store internationale virksomheder som Acumen har støttet primært i Afrika.

Rapporten er et øjebliksbillede af de igangværende forsøg og projekter, som Acumen har været en del af, og den giver en fornemmelse af den mangfoldighed af partnerskaber, der er ved at opstå, hvordan forskellige måder at drive virksomhed på kan påvirke partnerskaber, og hvilke almindelige udfordringer der er ved at lave partnerskaber.

Med rapporten ønsker Acumen at inspirere andre til at anvende lignende typer af partnerskaber fordi man mener, at de kan være med til at nære og opskalere sociale innovationer.

Om Acumen
Acumen arbejder med at ændre den måde, verden tackler fattigdom på ved at investere i virksomheder, ledere og ideer. Organisationen investerer såkaldt “tålmodig” kapital i virksomheder, hvis produkter og tjenester gør det muligt for fattige at forvandle deres liv.
Siden grundlæggelsen i 2001, har Acumen investeret mere end 86 mio $ i 77 virksomheder i hele Afrika, Latinamerika og Sydasien. Organisationen arbejder også for at udvikle et globalt fællesskab af nye ledere med den viden, færdigheder og vilje der skal til for at skabe en mere rummelig verden.
Læs mere om Acumen på www.acumen.org og på TwitterAcumen.

Læs rapporten “Social Enterprises and Global Cooperations Collaborating for Growth Impact” her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top