skip to Main Content

Critical Mass

Den årlige Good Deals konference har i år temaet ”Critical Mass”. Konferencen afholdes i London d. 19.-20 oktober 2015.

Critical Mass er en konference for alle interesseret i social værdi, investering og innovation hvad enten man er traditionel virksomhed, socialøkonomisk virksomhed, velgørende organisation eller fra den offentlige sektor.

Organisationen Good Deals har siden 2008 samlet sociale entreprenører, investorer, mellemhandlere og ledere fra regering, civilsamfund og erhvervslivet for at udforske muligheder, innovationer og gode eksempler indenfor impact investing og socialøkonomiske virksomheder og for på tværs af sektorer at diskuterer social effekt og social værdi.

Social Value International og Social Value UK (tidligere kendt som Social Impact Analysts Association og The SROI Network) har været værter for konferencen siden 2009, der bl.a. har været i Milano, Toronto og Berlin.

Årets tema ”Critical Mass” eller “kritisk masse” hentyder til ,at vi er ved at nå et vendepunkt, hvor den offentlige og private sektor og civilsamfundet er klar til et stort gennembrud i forhold til erkende måder, hvorpå vi kan opnå større social værdi. Vi kan være ved et større vendepunkt. Men enhver enhed, der når kritisk masse, har som regel brug for energi og innovation for at katalysere vedvarende – og bæredygtige – fremskridt.

Læs mere om konferencen her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top