skip to Main Content

Charii – Fremtidens velgørenhedsplatform

Charii er en ny velgørenhedsplatform udviklet af unge iværksættere i Horsens. Via platformen kan man donere både små og store beløb til forskellige velgørende organisationer. Platformen er lanceret med de som målgruppe.

I følge Daniel Bach, der er stiftende direktør hos Charii er velgørenhed slet ikke slået igennem hos de unge, men det gør platformen nu noget ved og bruger nogle af de samme principper, som man f.eks. bruger på Spotify, Netflix og crowdfunding platformen Kickstarter.

Charii – fremtidens velgørenhedsplatform – lancerer og donerer selv 100.000 kr., som de første brugere får lov at fordele.

Man kan vælge blandt store og små velgørende organisationer som bl.a. UNICEF, Red Orangutangen, Ønskefonden, VedvarendeEnergi og Natteravnen.

For hver bruger, der opretter sig, donerer Charii den første fem-krone – og brugeren bestemmer
selv, hvad pengene skal gå til!

Velgørenhed i dine hænder – det er sloganet for charii.com, hvor man som velgører har 100 pct. kontrol og frihed til at støtte hvem man vil, når man vil og med præcis lige så meget man vil. Faktisk er det muligt at støtte helt ned til en flad femmer.
Man kan også støtte flere steder på én gang og løbende følge med i udviklingen!
Det er også muligt enten at give støtte direkte til organisationernes generelle arbejde eller til specifikke formål og projekter. Det kan f.eks. være opbygningen af en skole i Uganda, hvor det siden hen er muligt at følge projektet blive til virkelighed og dermed se effekten af den støtte man giver.

Som velgører opbygger kan man løbende opbygge en velgørenhedsprofil, hvor man selv og ens venner kan følge med i, hvilken type velgører man er. Det kan f.eks. være om man er grøn – for bevaring af natur eller rød for – bekæmpelse af sygdomme.

 

Læs mere på Charii på: www.charii.com – facebookside

 

Se video om Charii her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top