skip to Main Content

Et mere fleksibelt og socialt finansieringsmarked i Danmark

Et EU-projekt har indsamlet erfaringer fra England og Italien med henblik på at skabe et mere fleksibelt og socialt finansieringsmarked i Danmark. Erfaringerne præsenteres ved en konference i Lyngby den 28. august 2015.

For de fleste socialøkonomiske virksomheder i Danmark er det en stor udfordring at skaffe finansiering
Vækstcenter for socialøkonomiske virksomheder har derfor sammen Roskilde Universitet og Merkur Andelskasse deltaget i EU-projektet ”Et mere fleksibelt og socialt finansieringsmarked i Danmark” for at synliggøre mulighederne for at skabe et socialt finansieringsmarked i Danmark og gøre det lettere for socialøkonomiske virksomheder at få adgang til finansiering.

Til konferencen præsenteres interessante erfaringer fra England og Italiens sociale finansieringsmarked, hvor man b.la. har erfaringer med lånetyper og modeller, der giver socialøkonomiske virksomheder bedre adgang til lån, og som minimerer investorer og bankers risici ved at tilbyde lån.

Arrangementet er rettet mod socialøkonomisk virksomhed, og andre som gerne vil blive bedre til at søge finansiering eller, som har en generel interesse for finansiering i socialøkonomiske virksomheder.

Med udgangspunkt i erfaringerne fra projektet præsenteres også en række anbefalinger til indsatser, som kan danne grundlag for at skabe et stærkere socialt finansieringsmarked i Danmark.

Konferencen afholdes fredag d. 28. August 2015 på Scandic Eremitage Klampenborgvej 230 i Lyngby.

Du kan tilmelde dig arrangementet ved at sende en mail til Tommy Engedal Kronborg: TEKR@socialvirksomhed.dk
Oplys
Organisation, Navn, Telefonnummer og email

Deadline for tilmelding d. 21. August.

Læs mere: Klik her!

 

Kilde: Vækstcenter for Socialøkonomiske virksomheder

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top